Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Tàrrega - Inici

Portal d'Entitats de Tàrrega

Entitat destacada

Associació de Dones Arrel
Les Entitats del Portal
Associació de Dones Arrel de Tàrrega

Cercador

Notícies

Si alguna de les dades de l'Entitat no és correcta, o no està informada, us agrairem que ens ho feu saber emplenant les dades correctes a l'apartat corresponent del quadre Dades a informar / corregir del formulari que segueix.

Un cop verificades amb l'Entitat, procedirem a la seva actualització.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Dades del remitent:
* Camps obligatoris
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter Personal (LOPD), s'informa que les dades de caràcter personal facilitats mitjançant el present formulari, seran incorporades a un fitxer de tractament de dades de caràcter personal, titularitat de l’Ajuntament de Tàrrega, a sol efecte de complir amb la finalitat expressada en el propi formulari. Així mateix s'informa que aquestes dades podran ser comunicades a tercers que requereixin aquesta informació, sempre que es compleixi amb els preceptes assenyalats en la Llei Orgànica, abans referida i per donar resposta a la pròpia gestió del present formulari.

Finalment se li informa que tindrà la possibilitat d'exercir en tot moment i de forma gratuïta els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, en els termes especificats en la LOPD, conforme al procediment legalment establert. Aquests drets podran ser exercitats dirigint-se per escrit a l'Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Tàrrega, Pl. Major, 1.
APADOC
Associació de Persones Afectades de Dolor Crònic

C/ del Segle XX, 2 (Centre d'Entitats)
25300 - Tàrrega
Tel: 973 314 131
Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Tàrrega Patrocinat per: Diputació de Lleida
ClicPortal