Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Tàrrega - Inici

Portal d'Entitats de Tàrrega

Entitat destacada

Fundació La Xarxa
Les Entitats del Portal
Fundació La Xarxa

Cercador

Notícies

Si alguna de les dades de l'Entitat no és correcta, o no està informada, us agrairem que ens ho feu saber emplenant les dades correctes a l'apartat corresponent del quadre Dades a informar / corregir del formulari que segueix.

Un cop verificades amb l'Entitat, procedirem a la seva actualització.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Dades del remitent:
* Camps obligatoris
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter Personal (LOPD), s'informa que les dades de caràcter personal facilitats mitjançant el present formulari, seran incorporades a un fitxer de tractament de dades de caràcter personal, titularitat de l’Ajuntament de Tàrrega, a sol efecte de complir amb la finalitat expressada en el propi formulari. Així mateix s'informa que aquestes dades podran ser comunicades a tercers que requereixin aquesta informació, sempre que es compleixi amb els preceptes assenyalats en la Llei Orgànica, abans referida i per donar resposta a la pròpia gestió del present formulari.

Finalment se li informa que tindrà la possibilitat d'exercir en tot moment i de forma gratuïta els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, en els termes especificats en la LOPD, conforme al procediment legalment establert. Aquests drets podran ser exercitats dirigint-se per escrit a l'Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Tàrrega, Pl. Major, 1.
Club de Futbol Veterans UE Tàrrega

Camps de Futbol Joan Capdevila Méndez
25300 - Tàrrega
Tel: 973 501 303
Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Tàrrega Patrocinat per: Diputació de Lleida
ClicPortal