Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Tàrrega - Contactar

 

Formulari per a Contactar

CONTACTAR AMB TARREGAE.ORG
Si voleu rebre més informació o ens voleu adreçar alguna consulta o fer-nos suggeriments sobre els continguts d'aquest web, no dubteu a omplir aquest formulari i us respondrem el més aviat possible.

 
* camps obligatoris
 

 
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter Personal (LOPD), s'informa que les dades de caràcter personal facilitats mitjançant el present formulari, seran incorporades a un fitxer de tractament de dades de caràcter personal, titularitat de l’Ajuntament de Tàrrega, a sol efecte de complir amb la finalitat expressada en el propi formulari. Així mateix s'informa que aquestes dades podran ser comunicades a tercers que requereixin aquesta informació, sempre que es compleixi amb els preceptes assenyalats en la Llei Orgànica, abans referida i per donar resposta a la pròpia gestió del present formulari.

Finalment se li informa que tindrà la possibilitat d'exercir en tot moment i de forma gratuïta els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, en els termes especificats en la LOPD, conforme al procediment legalment establert. Aquests drets podran ser exercitats dirigint-se per escrit a l'Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Tàrrega, Pl. Major, 1.
Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Tàrrega Patrocinat per: Diputació de Lleida
ClicPortal