Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Tàrrega - Inici

Portal d'Entitats de Tàrrega

Entitat destacada

Atac de Jazz!
Les Entitats del Portal
Atac de Jazz!

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

28/09/2019
ARTESA DE SEGRE – Iera TROBADA GEGANTERA


  Sempre es un gran plaer de poder participar en una primera trobada, organitzada per la nova colla de Artesa de Segre, ens han brindat l’ocasió de poder ser una de les colles invitades, en un dia en que es posen a prova com a nous geganters, val adir que ha estat una trobada molt bonica, autèntica i familiar.

  Sortim de Tàrrega a les 8 matí, el dissabte dia 28 de setembre, en arribar comença la festa amb un fantàstic esmorzar, on no va faltar de res, pa, coca, xocolata, carn a la brasa, embotits, refrescos, aigua i vi. Una exuberant i entretinguda rifa de productes del poble, on sortiren premis per totes les colles participants. Entrega del record de la 1era trobada d’una bonica peça de ceràmica on s’esmenta escrit la dada i l’esdeveniment.

 

  Cap ales 12 matí començà la cercavila pels carrers del poble amb el recorregut següent: plaça del Ajuntamnt, avinguda Maria Anzizu, avinguda Eduard Maluquer  carretera de Montsonís - carrer de les escoles, carretera Agramunt, carrer del Prat de la Riba, carrer del Bisbe Bernaus, carrer del Forn i per finalitzar a la plaça del Ball.

 

  Amb l'assistència total d'onze membres de l'associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega. Com a geganters portadors i balladors dels dos gegants portats a la passejada, l’Eloi i l’Alba: Robert Tavira, Alfonso Màrquez i Jordi Tavira; portadors dels tres capgrossos: Sònia Delgado amb el Nen Trapella, Amanda Balasch amb la Nena Anna i Jepo Costa amb l'Avi Pep; Acompanyants: Gemma Puig, Nahuel Agea, Enzo Agea, Joaquim Aldana; conductor del gàloper amb el remolc Pere Agea.Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Tàrrega Patrocinat per: Diputació de Lleida
ClicPortal