Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Tàrrega - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

El passat divendres 8 de febrer, es va portar a terme el sopar solidari i xerrada-col·loqui a càrrec de Sor Lucía Caram, la qual va encoratjar la labor de Mans Unides. Un centenars de persones va assistir a l'acte, les aportacions del sopar (pa amb oli i poma), fou de 1.016 euros destinats als projectes d'enguany. Al Camerun, formació per a dones agricultores, construcció de pous i canalització de l'aigua. A la R.P. del Congo, millora i ampliació d'una escola de secundària per anoies, ambdós projesctes a l'Àfrica.

Mans Unides des de 1959 treballa per acabar amb la fam en el món. Fidel a aquesta missió, vol contribuir, en el trienni 2019-2021, a la realització dels Drets Humans, especialment entre les persones més pobres i vulnerables del planeta. Aquest any  compleix 60 anys en lluita contra la fam, amb el lema"Creiem en la igualtat i en la dignitat de les persones". 

 

 

Amb motiu del començament d’una nova companya, el dissabte 26 de gener, va tenir lloc a Bellpuig, la trobada anyal de voluntaris de Mans Unides de la delegació del Bisbat de Solsona, en ella ens varem aplegar una trentena de persones vingudes de les comarques del Bergadà, el Llobregat, la Segarra, el Pla d`Urgell i l’Urgell. Unes paraules de benvinguda a càrrec de Ma Aurora Aubach sots delegada, juntament amb uns moments de reflexió i pregària amb  Mn Abel Trulls, rector de Bellpuig. el qual va recolzar la labor que ve fent  Mans Unides al llarg d’aquest seixanta anys.

Es va donar a conèixer els projectes aconseguits la passada campanya 2018, gràcies a la generositat dels socis, donatius, activitats i altres ; Reformes d’un centre de salut a Mangochi, Malawi, els edificis estaven malmesos i s’hi ha fet una renovació en profunditat, especialment a maternitat i consultes externes. Ampliació d’una escola a la comunitat de Mabessenech, Sierra Leona. Accés a l’aigua potable a la població, com també sistema solar per accionar un molí de farina de mandioca i aportar un mínim d’enllumenat comunitari al Camerun. Les aportacions rebudes per a cobrir els esmentats projectes ha estat de 188.397,15 euros. Agraïm a totes les persones que hi han contribuïts. El treball de Mans Unides es centra especialment en acompanyar i donar suport a projectes de desenvolupament agrícola, sanitari, educatiu, social i de promoció de la dona.

 


 

DISSABTE 23 i DIUMENGE 24 de FEBRER de 2019 a la sala de la Biblioteca

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Tàrrega Patrocinat per: Diputació de Lleida
ClicPortal