Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Partitures

Partitures escrites dels balls de la colla.
Dansa dels Quatrepunts (Dels Capgrossos de l'Agrupació)

Música composada per Ferran Barrios (Adaptació per Alba Logan). Partitura per gralla seca i dolça. Dansa del protocol de l'Agrupació de colles de Geganters de Catalunya. Des de la VI Trobada Nacional de Capgrossos de Catalunya del dia 4/07/2010-- a Juneda, uns quants membres de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, col·laboren com a monitors i balladors de l'any 2010 amb la colla la Roca Fumada de Juneda i a partir del 2012, amb la Comissió de Capgrossos de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.

Ball Nou (Ball de Gegants de l'Agrupació).

Música composta per Estrena l'any: Aquest Ball pertany a l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, tant sols tenen permís per poder executar-lo les colles que han estat Ciutats Geganteres.

De Cap a Peus (Ball de Gegants de Vocalia)

Música composta per Estanislau Perera i Jordi Perera (2011). Aquest ball de Gegants encara no està estrenat. Es un ball que pertany a la Federació de Geganters i Grallers de les Comarques Lleidatanes/Andorra, (S'anomena vocalia a una distribució territorial d'unes quantes comarques en l'àmbit de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya <www.gegants.cat>)

El Ball de Gegants de Tàrrega

HISTORIA DEL BALL DE GEGANTS DE TÀRREGA El 1993, amb motiu de l'homenatge que es va fer a Antoni Aligué, fundador i cap de la colla de Tàrrega l'any 1948, es va compondre el ball de gegants de Tàrrega, es una peça amb música i coreografia pròpies , que pot ser interpretada amb una o dues parelles de gegants. A partir del 2008 fins ara no s'ha parat de ballar-lo, s'ha executat cada any de manera fixa, en la festa de l'Eixida, a la festa major de maig de Tàrrega i per Sant Antoni en la tradicional festa dels tres tombs. Música composada per Jordi Baiget. Arranjaments de Albert Solé i Bosch. Estrenat l'any: 1993

Document Actions