Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

100e Aniversari dels Gegants Jordi i Montserrat.

15 de abril de 2023...XXXVI Trobada Gegantera i Grallera de Manlleu.

DISSABTE 15 ABRIL 2023

En el mateix dia l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, ens em tingut de partir per dos i en dos aniversaris precisament.

A Manlleu ha estat el 100e aniversari de dos gegants en Jordi i la Montserrat, amb 31 colles invitades.

Amb plantada  a les 17 hores, a la pista d’atletisme (al passeig del Ter).

A les 18 hores inici de la multitudinària cercavila pels carrers de Manlleu.

A les 19:30 hores acaba al local de la colla, amb ball final i entrega del record del 100e aniversari, de dos botelles de diferents cerveses, etiquetades amb una foto individualitzada dels gegants, que estan de celebració, en Jordi i la Montserrat, seguit d’un bon sopar de germanor a un preu més que popular (2 €).

L’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, dona moltes gràcies als 10 extres que ens han ajudat a poder participar en l’aniversari, amb les dos fantàstiques colles cooperants, els de Aiguafreda i Santa Coloma de Queralt per la música de dos gralleres i els portadors, del dos gegants del barri del carrer Major, en Jaume I i la seva parella la Violant d’Hongria.

Amb l’assistència total de 14 membres, quatre de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera; Pere Agea (president i conductor en Pere Agea, els germans Jordi i Robert Tavira i Dani Tortosa.

Reforçats amb els bons companys de dos colles diferents: 8 de la colla d’Aiguafreda (dos gralleres, un acompanyant i cinc portadors); 2 portadors de la colla de Santa Coloma de Queralt (l’Arnau i la Xell).

No os perdeu a continuació la galeria de fotos del esdeveniment, fetes per: Robert Tavira i Pere Agea.

Galeria d'imatges