Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amb el Patge Kassam.

04 de gener de 2024...Animant l'entrega de cartes.

DIJOUS 04 GENER 2024

El Patge Kassam ha arribat a Tàrrega per recollir les cartes que els infants de la ciutat adrecen a ses majestats els Reis Mags d’Orient.

L’emissari de Melcior, Gaspar i Baltasar s’ha instal·lat a la l’entrada de la Cambra de Comerç a la Plaça Major. Visitat per moltíssims infants dipositant la seva carta al Patge Kassam.

La convocatòria ha estat organitzada conjuntament per la Regidoria de Cultura, Foment Tàrrega (en el marc de la seva campanya de dinamització de les festes) i la Comissió de la Cavalcada de Reis de BAT.

L’acte a estat un èxit de participació d’infants, podent xocar mans, repartir caramels i globus, saludar i fer gaudir els nens i nenes durant l’entrega de les cartes, tot plegat junt amb el tren turístic carregat de gom a gom en cada viatge.  

Com no podíem fallar, l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, el dijous dia quatre de gener, de 17 a 19 hores, a participat, amb quatre capgrossos per animar als infants en l’entrega de la carta als reis, al seu servidor el Patge  Kassam.

Amb quatre capgrossos, fent jugar i ser fotografiats amb els infants.

Portats per: Pere Agea amb el Popeia, Jepo Costa amb l’Avi Pep, Alfonso Màrquez amb la Castanyera i la Laura amb la Nena Anna.

No os podeu perdre de visitar a continuació la galeria de fotos del esdeveniment, fetes per: Pere Agea.

Galeria d'imatges