Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major a Vallfogona de Riucorb.

14 de agost de 2023...Padrins de dos Capgrossos.

Autor Pere Agea.
Autor Pere Agea.

DILLUNS 14 AGOST 2023

Ens proposen des de Vallfogona de Riucorb, de fer de padrins els nostres gegants Eloi i Alba, en l’estrena i bateig dels dos capgrossos el Rector de Vallfogona i de l’Escolà. Es una efemèrides de celebració dels 400 anys del famós Rector de Vallfogona.

Amb la presencia dels Nans de Guixanet de Tàrrega, una cuc fera, els grallers de Sarral i l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega.

Descarregant al pàrquing de la plaça del bar i piscines, i plantada a les 18:00 hores, a les 19:00 hores, s’inicien els parlament i apadrinaments, tot seguit comença la cercavila, pels carrers i places del poble, amb una parada a la plaça on està pintada en una paret lo Rector i l’Escolà entre d’altres personatges.

Acabant la cercavila a la mateixa Plaça del bar, amb ballades de lluïment dels grups participants i per finalitzar la festa, sopar de germanor de pa amb tomata i una mica d’embotits.

Amb l’assistència total de 8 membres de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera.

Com a portadors dels dos gegants Eloi i Alba del Ajuntament, tenim: Bernat,   Robert Tavira, Jordi Tavira, David Aiguader i Pere Agea (conductor del cotxe amb remolc de la colla). Portant 3 capgrossos: Amanda Balasch amb la Nena Anna, Jepo Costa amb l’Avi Pep i Alfonso Màrquez amb la Castanyera.

No os podeu perdre de visitar a continuació la galeria de fotos del esdeveniment, fetes per: Pere Agea, Jepo Costa i Robert Tavira.

Galeria d'imatges