Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

I Trobada Tarraco Escipions.

20 de abril de 2024...A Tarragona.

Autor Pere Agea.
Autor Pere Agea.

DISSABTE 20 ABRIL 2024

Vídeo del Bernat = https://youtube.com/watch?v=F8h06Mt-kec&feature=shared

Aquest cop anem a la capital de les terres tarragonines, invitats per la colla Tarraco Escipions, en la I trobada de gegants. De bon matí ens trobem tota la colla per carregar els gegants del carrer Major, en Jaume I el conqueridor i la Violant d’Hongria.

Arribant a Tarragona a les 9:30 hores al lloc de plantada, el Pla de la Seu, davant mateix de les portes de la Catedral Basílica Metropolitana i Primada de Santa Tecla. Portant els tres vehicles de la colla a un pàrquing, un kilòmetre mes lluny de la plantada. A les 11:15 hores al Pla de la Seu, comença la cercavila pels carrers mes cèntrics i turístics de Tarragona, plaça del Fòrum, carrer Merceria, carrer Major, baixada Misericòrdia, carrer del Portalet, rambla Vella, carrer Sant Agustí, rambla Nova, carrer Canyelles i arribem al fi de cercavila a la plaça Corsinni, on finalitzarà la festa amb l’entrega del record de la trobada, una botella de vi i un obridor tot molt ben acabat amb foto del gegants com a etiqueta, balls finals i conjunts, i cap a la una del mig dia ens inviten a fer un tastet de la típica Baldana (un botifarra negra amb arròs), una mini llesqueta de pa i un beure’t.   

Amb l’assistència de tretze membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, com a portadors del gegants; els germans Robert i Jordi Tavira, David Aiguader, Bernat Gonzalez i Dani Tortosa. Com acompanyants; Jose Luis i germana (acompanyant al Bernat Gonzalez), Amanda Balasch, Pere Agea (conductor del cotxe remolc), Enzo Agea, Gemma Puig. Com a portadors dels dos capgrossos; amb l’Avi Pep Jepo Costa i amb la Castanyera Alfons.

No os podeu perdre les fotos del esdeveniment, a continuació a baix d’aquest escrit.

Galeria d'imatges