Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

l’Eixideta.

10 de maig de 2024...Tàrrega.

DIVENDRES 10 MAIG 2024

Com cada any i pensant amb els mes petits es celebra la festa de l’Eixideta, es comença a la plaça Sant Antoni en cercavila cap a la plaça Major.

https://alacarta.radiotarrega.cat/programs/programesespecials/radiotarrega_podcast_26672?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaY1I84i2koEV8MLDUVwHPzefjuqUYlLdcn4advSsDxSHUkQnIBdzbJ3XfM_aem_ATS5r3v7JxwuFal2POgBN7TQVhuN1S1yiluugcACy25YnbOVrQveR3w5DCHpznxD9-M8veSFVfXmWscGU2mHyOm7

A les 18 h, s’inicia l’espectacle amb l’aparició d’un alterat Cacauero que busca desesperat a la Rubinada, que al final apareix al balco de cultura anunciant la tronada, com a inici de cercavila cap al carrer Major, encapçalant-la el pregoner muntat dalt d’un cavall i la presentadora l’Elisabeth, presidenta de l’Ateneu, els grallers, Àliga Petita, Targafera i Targalets, els gegantons de les escoles i L’Escamarlà i Sèpia, grallers els Tararots, Ball d’Arquets infantil, Bastoners infantils, diables infantils amb tambors, Coral Infantil Mestre Güell, gegants Tararots, Targalots i tots els alumnes de  les escoles de Tàrrega per anar fins a la plaça Major per ballar l’Eixida i el ball de bastons de la Pepa.

Arribant a la plaça Major, ballada de cada un dels grups infantils i ball conjunt final de tots els grups participant a la festa.

Amb nou membres de la Fal·lera. Acompanyants i participants de l ‘Associació portant els gegantons de la Mercè l’Escamarlà i la Sèpia: el Bernat Gonzalez, el Robert Tavira i Jordi Tavira. Acompanyants: Jepo Costa, Alfonso Màrques, Amanda Balasch i Pere Agea.

No os podeu perdre les fotos del esdeveniment, a continuació a baix d’aquest escrit.

Galeria d'imatges