Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Nit del Tararot.

11 de maig de 2024...Festa Major de Tàrrega.

DISSABTE 11 MAIG 2024

Entranyable espectacle visual, de gran format que aplega la participació d’unes 500 persones. Per la plaça Major desfilant colles de Cultura tradicional, tant de la ciutat, com vingudes de fora vila, coordinades per Albert Fitó de Associació Cultural Guixanet i amb un eix argumental que fa referència en les controvèrsies dels barris de la Mercè i del Carme.

Tot plegat una gran festa, plena de música, projeccions a les façanes de la plaça, pirotècnica i pluja de pilotes gegants

Amb la presencia de la Fal·lera Gegantera, en una sortida seguint a la Jefa del carrer Major, pujada dalt d’una envestida amb rodes, seguint pel darrera els gegants del carrer Major, Jaume I i la Violant, per fer plantada una mica mes avall de cal Esqué, sortint mes tard de la plaça amb la música de la festa Major de la Trinca.

Amb uns vint i sis membres de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera i de la colla amiga de Canet de Mar.

Acompanyants: Jepo Costa, Amanda Balasch, Pere Agea, Gemma Puig, Alfonso Màrquez i de uns quants mes de Canet Joan Geli, Alba Geli i sis mes.

Com a portadors dels dos gegants: Jaume I i Violant d'Hongria, tenim Robert Tavira, Jordi Tavira, David Aiguader, Dani Tortosa, de Canet de Mar Carles Geli, AnnaBertran i set membres mes.

No os podeu perdre les fotos del esdeveniment, a continuació a baix d’aquest escrit.

Galeria d'imatges