Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XLI Trobada a Vilassar de Dalt.

01 de maig de 2023...Un altre dia de aniversaris.

DILLUNS 01 MAIG 2023

A les 8 del matí ens posem en marxa, a les 10 ja estàvem a Vilassar al Parc de Can Rafart.

Desprès de plantar els gegants del carrer Major, en Jaume I i la Violant d’Hongria, i els capgrossos l’Avi Pep i la Castanyera, ens disposarem a coure uns talls de vianda en unes brases que els de la colla de Vilassar ja ens tenien  preparades.

A 3/4 de 12 del migdia, pels carrers de la vila, començava la cercavila de la XLI Trobada de Gegants i també començava a plovisquejar de manera molt suau.

De tal manera que els pronòstics d’aigua es vàrem fer efectius abans d’acabar la passejada, amb un tempesta d’aigua i pedra, val a dir que alguns músics i figures ens amagarem en petits portals i d’altres es van quedar al mig del carrer a ballar i saltar.

La cercavila va acabar com va poder a corre cuita portant les figures mig molles, al carpa del Parc de Can Rafart, on els de Vilassar de Dalt, tenien muntana primer per l’esmorzar i després pel dinar de patates i olives, fideuà, postres i beguda a un preu mol mòdic.

Son diversos aniversaris els que celebren en aquesta ocasió la colla de Vilassar de Dalt: 400 anys dels Sants Màrtirs, 100 anys de la primera ballada d’en Lluís i la Maria i 40 anys de la pròpia Colla.

Amb l’assistència total de nou membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, portant dos  gegants com a portadors de les dos figures presents a la passejada: Robert Tavira, Jordi Tavira, Dani Tortosa i David Aiguader; portadors dels dos capgrossos; Alfonso Màrquez amb la Castanyera i Jepo Costa amb l’Avi Pep; Acompanyants: Nahuel i Enzo Agea;  Conductor del cotxe remolc el nostre president Pere Agea.

No os perdeu a continuació la galeria de fotos del esdeveniment, fetes per Jepo Costa, Pere Agea i membres de la colla de Vilassar de Dalt.

Galeria d'imatges