Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gala escolar catalana Festival de Clipmetratges 2020

Gala (en línia) d'entrega dels premis catalans de l'onzena edició del Festival de Clipmetratges de Mans Unides categoria escolar. L'Escola Pia de Tàrrega ha estat guanyadora en el tercer millor clipmetratge, "NO HI HA PLANETA B"

Foto Gala Escolar Catalana Clipmetratges 2020
Foto Gala Escolar Catalana Clipmetratges 2020

DIJOUS 30 ABRIL 2020

El tema d'aquesta edició, Tu, quina empremta deixes?,  parla del nostre model global de desenvolupament, que es recolza sobre un sistema de producció intensiu. Això genera un estil de vida i consum que deixa petjades mediambientals i humanes negatives, especialment sobre les persones i els pobles més empobrits del planeta.

La gala d’enguan, al CaixaForum, no es va poder celebrar de manera convencional, degut a les restriccions a causa del Covid-19. No obstant això, els estudiants universitaris en pràctiques en la delegació de Barcelona (Teresa, Carles, Joel, Jordi i Carla,) han estat treballant amb la idea de poder obsequiar els premiats, amb un "lliurament virtual" de premis, que semblava més simpàtic i amable.

El Tercer Millor clipmetratge de Primària a estat atorgat a l'ESCOLA PIA de la nostra ciutat, el títol   NO HI HA PLANETA B. Enhorabona! als alumnes i coordinadors que heu fet la feina.

El guanyador absolut de la categoria ESCOLAR a nivell nacional, que s'escollirà d'entre els 10 millors vídeos de les 17 comunitats autònomes, així com el premi de la categoría GENERAL del concurs (+18 a) i el premi que escollit pel públic a través d'Internet, el premi al clipmetratge MÉS VOTAT, es desvelaran el proper 9 de maig a la gala final a Madrid, si la conjuntura ho permet. Recordeu que podeu seguir votant fins al 23 d'abril a les 11 h.