Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TROBADA DIOCESANA DE VOLUNTÀRIS/ES A BERGA

La Delegada Montserrat Garcia i una trentena de voluntaris/es de les diferents comarcals, es varem reunir a Berga ja que aviat donarà inici la nova campanya.

La Delegada Montserrat i Mn Josep Ma
La Delegada Montserrat i Mn Josep Ma

DIJOUS 25 GENER 2024

El passat dissabte 20 de gener va tenir lloc la trobada diocesana dels voluntaris de Mans Unides a Berga, seu de la delegació. Una trentena de voluntaris de les diferents comarcals ens varem reunir per tal de començar els preparatius de la nova campanya. La Delegada Montserrat Garcia va donar la benvinguda, a continuació Mn Josep Ma Vila va començar amb la pregària i amb unes paraules d’encoratjament per la tasca que es ve fent any rere any. La Delegada  va informar de l'estat de comptes i resultats del 2023, els quals van ser molt positius ja que s’han assolit els dos projectes: un Empoderament de dones i noies adolescents en 24 poblats a l’Índia i un altre l’Eradicació del treball infantil i promoció de l’emprenedoria també a l’Índia.
Agraïm la col·laboració a totes les persones que heu donat el vostre suport per aquest projectes.
Aquest any ens proposem continuar avançant perquè no podem ignorar la dura realitat en què viuen milions de persones al món.